Response over HTTP/2 was blank

Rule from network under performance category

What is a trooper!

we have submitted your edit to the community for review! We'll review and make it live on the site in the next few hours, the internet thanks you :).

Browse another section of the knowledge base



Suggest an edit

Cancel

This rule has no content... yet.

Add content to this rule

Or just browse to view rules that have content



 

HTTP/2 is a important step forward for HTTP. The new version of the protocol focused on retaining backward compatability while increasing performance. Thanks to providers like CloudFlare and support from most of the big browsers like Chrome / Safari / IE / Opera (Can I Use), HTTP/2 has become wide spread and a large section of the internet is using it already.

The response returned when using the HTTP2 client was blank, which could indicate a badly configured server or unintended logic by the application when using the new protocol.

How do I fix this ?

Ensure that the HTTP/2 config is correct and that no unexpected behaviour occurs when clients try to connect to the page over HTTP/2

Resources

Browse another section of the knowledge base



Signup icon
Ready to see how well your site scores?

Passmarked works best when you have an account. It allows you to keep a dashboard with saved data of the sites you have run through the system, we’ll alert you about important updates and you get access to the Passmarked Slack forum.

Sign up to get started